Catalá   Español

 
 

 

 

Torroella De Montgri Cp 17257   (Girona) España  -   info@setoartificialgirona.com

 
   

 

     BARDISSA ARTIFICIAL DE FABRICACIÓ NACIONAL  

 

 

Desde SETO ARTIFICIAL GIRONA, volem diferenciar-nos de la competència i reforçar la confiança dipositada pels nostres clients al llarg de tots aquests anys en la compra de la nostre BARDISSA ARTIFICIAL de 6 ANYS DE GARANTIA, per aquest motiu estem disposats a mostrar el funcionament de la nostra fàbrica .
Som els únics fabricants de BARDISSA ARTIFICIAL DE FABRICACIÓ NACIONAL que hi ha al mercat i som els únics que venem aquesta BARDISSA ARTIFICIAL .
La nostra fàbrica es troba a la província de Girona des de fa més de 30 anys i és l'única que existeix en la fabricació de BARDISSA ARTIFICIAL, tota la resta de BARDISSA ARTIFICIAL que es ven, no és de la nostra fàbrica i no té la nostra garantia.
Únicament fabriquem amb Polietilè d'alta qualitat, garantit per 6 anys a la pèrdua de color i desgast prematur pel nostre proveïdor Internacional.

 

 

El filferro utilitzat per la fabricació de la nostre BARDISSA ARTIFICIAL, és dels millors del mercat, subministrat per una de les empreses nacionals ben posicionades en el mercat de la metal·lúrgia internacional.

S'utilitza un filferro totalment galvanitzat de gran durabilitat i resistència a les inclemències meteorològiques al pas dels anys.

 

A continuació els mostrarem el procés de fabricació que comença amb l'entrada de les varetes galvanitzades a una de les màquines teixidores.

Aquestes varetes galvanitzades, estan amb el polietilè enrotllat amb un procés de subjecció circular abrasiva, provocant que el polietilè verd, quedi perfectament unit a la vareta ajudant a que el polietilè deixi passar el vent i torni sense problema a la posició inicial oferint la millor ocultació del mercat.

 

 

El procés de teixir una vareta amb l'altra, es fa de forma contínua amb filferro galvanitzat, unint les varetes horitzontalment cada 10 cm perquè el nostre BARDISSA ARTIFICIAL tingui una estructura resistent i pugui oferir tota l'ocultació, durabilitat i vistositat que aquest tipus de producte té com a destinació.

 

 

La fabricació finalitza quan les varetes estan teixides al llarg dels 3 metres de longitud i amb l'ajuda d'un corró circular, s'enrotllen i queden llestes per al seu envasat.
Cada 200 rotllos es tria un a l'atzar i s'envia al departament de qualitat, per verificar la seva perfecta fabricació.
 

 

Esperem que amb l'explicació de la fabricació del nostre BARDISSA ARTIFICIAL de fabricació NACIONAL, vostè pugui valorar el nostre producte.
Des SETO ARTIFICIAL GIRONA, estem més que segurs que amb l'elecció del nostre producte, vostè adquireix una BARDISSA ARTIFICIAL que sens dubte complirà amb totes les seves expectatives, qualitats i garanties que es mereix.

 

Un dels nostres companys al magatzem carregant una de les furgonetes per enviar un palet a l'empresa de transport Intereco per a la seva enviament urgent a un client de Madrid

 

 

OCULTACIÓ PER TANQUES, BARDISSA PER OCULTACIÓ DE TANQUES, BARDISSA PER VALLES, BARDISSA PER TANCAMENTS, BARDISSA PER TANCAMENTS D’OCULTACIÓ PERIMETRAL, BARDISSA ARTIFICIAL PER TANCAMENTS , BARDISSA ARTIFICIAL PER TANQUES, BARDISSA PER TANCAMENTS D’OCULTACIÓ, BARDISSA O SETO ARTIFICIAL PER TANCAMENTS, BARDISSA VERDA PER TANCAMENTS, BARDISSA VERDA ARTIFICIAL PER TANCAMENTS, BARDISSA POR OCULTACIÓ, SISTEMA D’OCULTACIÓ AMB BARDISSA ARTIFICIAL, SISTEMA D’OCULTACIÓ AMB BARDISSA , SISTEMA PER TAPAR LA VALLA, SISTEMA PER OCULTAR LA FINCA, BARDISSA PER TELA METAL.LICA, BARDISSA ARTIFICIAL PER POSAR A LA TELA METAL.LICA.

 

 


SETO ARTIFICIAL STANDARD DE FABRICACIÓN TOTALMENTE NACIONAL


COMPRE SETO ARTIFICIAL GIRONA DE FABRICACIÓN INTEGRAMENTE NACIONAL DESDE NUESTRA WEB SIN INTERMEDIARIOS, DIRECTO DE FÁBRICA

Venta de brezo natural para vallasConsultas frecuentes


Bruc extra Girona , Calidad garantizada

 

girona, entorno natural de NUESTRA FÁBRICA DE seto artificial girona

 

PACK ALARMA: VALOR 595

 EUROS

 

Seto Artificial Girona es empresa colaboradora de Mundojardineria.com

Seto Artificial Girona

Seto Artificial Girona, empresa colaboradora de Mundojardineria.com

 
 
 

 

Seto Artificial Girona

Torroella De Montgri Cp 17257 -  (Girona) España

Atención al cliente: 972 76 22 21  -    info@setoartificialgirona.com